Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Bronislav Mráz 12. 6. 2019
Vše proběhlo velmi rychle, mohu doporučit. Děkuji B.Mráz
Valérie Dohnalová 19. 3. 2019
Dobrý den, jsem ráda, že po některých zkušenostech s realitními makléři, jsem narazila na tak příjemnou a vstřícnou makléřku jako je slečna Katka. Prohlídky s ní byly vždy spojeny s úsměvem a profesionalitou. Děkuji za tuto zkušenost.
Karel 19. 3. 2019
Děkuji slečně Pachlové za pomoc při hledání bytu. Hledal jsem byt několik měsíců. Naštěstí mi rychle pomohla a hlavně mi celý proces pronájmu vysvětlila. Můžu za sebe slečnu makléřku jen doporučit. Děkuji Vám.
Milan Vágner 19. 3. 2019
Velké zklamání s přístupem paní Pachlové. Domluvili jsme se na termínu prohlídky bytu, v případě rezervace se nám měla paní Pachlová ozvat. To se nestalo. Museli jsme si platnost prohlídky ověřit jen pár hodin před prohlídkou. Samozřejmě už byl byt zarezervovaný a složená kauce.
Zdeněk Vranka 16. 10. 2018
V časové tísni a stresu z opakovaných neúspěchů při hledání pronájmu bylo setkání s p. Kateřinou Pachrovou procházka růžovým sadem, reakce okamžitá a profesionální, všem doporučuji. Problémy vyřešila velmi rychle a precizně. Děkujeme převelice.
Petra Elizabeth Partyšová 2. 2. 2018
RK Bravis mohu vřele doporučit, jak z pohledu profesionálního přístupu velmi milé, ochotné a vstřícné paní Kateřiny Pachlové, tak z pohledu velmi pečlivě a odborně zpracovaných podkladů v podobě zprostředkovatelské smlouvy i smlouvy nájemní. Děkuji moc za skvělý servis při zajišťování bydlení. :-) Věřím, že i díky vám se mi bude skvěle bydlet. Partyšová
Lenka Hučínová 5. 10. 2017
Paní Pachlová je velmi milá a ochotná, práci dělá zodpovědně a profesionálně. Snadná komunikace.
Kamil Brabenec 4. 10. 2017
Byl jsem maximálně spokojen ,vstřícnost rychle jednání a skvělá komunikace,bydlel jsem skoro hned co vic si přát ...mohu jen doporučit
Lucie Goliášová 31. 5. 2017
Jsme s přítelem velice spokojeni. Paní je velice ochotná a milá, poradí, pomůže. Perfektní a rychlé jednání. Můžu jen doporučit.
Janáček 23. 9. 2016
Slečna Katka Pachlová je velice seriózní rychlá v jednání, spolehlivá a příjemná. Ne každá realitka má takové makléře. Doufáme že ji to vydrží.
Přidat referenci